Політика конфіденційності

Інформація, надана Вами, є конфіденційною та не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

• Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашої послуги та надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрацію в особистому кабінеті, участь у рекламних активностях Онлайн-проєкту.

• Ваші персональні дані обробляються адміністрацією Онлайн-проєкта «LESYA TEAM» виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються та використовуються в рамках усіх правовідносин, що виникають між Вами та адміністрацією Онлайн-проєкта.

• Надаючи свої персональні дані на сайті Онлайн-проєкта під час реєстрації, користувач надає адміністрації свою добровільну згоду на обробку, використання (у тому числі і передачу) своїх персональних даних, а також вчинення інших дій, передбачених Законом України «Про захист персональних даних», без обмеження терміну дії такої згоди.

• Адміністрація зобов'язується не розголошувати отриману від користувача інформацію. Не вважається порушенням надання адміністрацією інформації контрагентам та третім особам, які діють на підставі договору з адміністрацією, у тому числі і для виконання зобов'язань перед користувачем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами чинного законодавства України.

Ви погоджуєтесь на обробку Ваших персональних даних таким чином:
• під час реєстрації Вами в Онлайн-проєкті на сайті https://konkurs-lesya.com.ua/lesya-team.
• за участі в рекламних активностях Онлайн-проєкту відповідно до правил проведення таких заходів.


Адміністрація Онлайн-проєкту «LESYA TEAM» гарантує, що персональні дані зберігатимуться та оброблятимуться відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Адміністрація використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас та наші можливості, щоб Ви отримали найкращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) та отримання Вами всіх файлів cookies. Ви можете в будь-який час легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань на Вашому браузеру.